marți, 4 august 2015

Egiptul antic descrie cu lux de amanunte o vizita extraterestra

Paradisul Antic Egiptean care descrie cu lux de amanunte o vizita extraterestra


Papirusul Tulli, descoperit în Egipt, este una dintre cele mai concludente dovezi,care atestă că extratereștri i-au vizitat pe oamenii antici și că s-au implicat de nenumărate ori în dezvoltarea socială sau economică. 
Ca multe alte documente antice, acest papirus incredibil spune o poveste de-a dreptul fantastică, care schimbă perspectiva noastră cu privire la trecut, prezent și chiar viitor.

La prima vedere această relatare pare desprinsă din scenariul unui film, dar lucrurile sunt cât se poate de reale, pentru că Papirusul Tulli a fost studiat și cercetat de numeroși arheologi, care i-au confirmat autenticitatea. 

Această părere pare una stranie, pentru că documentul antic a fost descoperit în 1934, într-un magazin de antichități de către Alberto Tulli, un director al secțiunii de egiptologie de la Muzeele Vaticane. 
Este puțin probabil ca în acea vreme oamenii să fi fost familiarizați cu poveștile extraterestre, chiar mai mult să inventeze o asemenea întâmplare. 
Adevărul nu îl cunoaștem, dar cu toate acestea, vă prezint impresionanta poveste scrisă în acest papirus controversat.


Totul a început în ziua cu numărul 21, în cea de-a treia lună de iarnă, a anului 1480 î. Hr., când oamenii de curte ai faraonului Thutmose I au observat un disc luminos pe cer. 
O ființă stranie, de aproximativ 6 metri înălțime, a coborât din nava sa. 
Textul antic spune că oamenii din acea vreme au consemnat că avea un miros puternic de nu putea sta lângă ea.
După numai câteva zile, lucrurile s-au complicat și tot cerul era împânzit de nave extraterestre. 
Acestea se îndreptau spre locul în care a aterizat prima și părea că este vorba despre o invazie, dar realitatea a fost alta. 
Se pare că acestea nu au aterizat niciodată pe Terra,doar au survoluat anumite zone, dar pentru ca posteritatea să cunoască adevărul, faraonul a ordonat ca acest eveniment straniu să fie consemnat într-un papirus.

Mai multe detalii nu se cunosc despre această poveste, pentru că papirusul în cauză a dispărut ca și cum niciodată nu ar fi existat. Vaticanul neagă cu vehemență că în arhivele sale ar exista un asemenea manuscris, cu toate ca anumite voci (sonore) sunt de părere că acolo ar fi locul în care este păstrat cu sfințenie.
Chiar dacă misterul și controversele planează asupra acestui manuscris, putem spune că este una dintre cele mai impresionante povești cu extratereștri din egipt și că egiptenii antici au stabilit contacte cu speciile extraterestre mult mai bine decât o facem noi, în timpurile prezente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu