joi, 30 iulie 2015

Tunelurile din Bucegi duc către panoul de siguranțe al lumii.

Un mason bătrân dezvăluie :tunelurile din Bucegi duc către panoul de siguranțe al lumii.

Geoffrey Popescu, un mason de origine română de rangul 33 din Marea Lojă Reunită a Scoției și Irlandei „Walt Disney” (steinberg) dezvăluie adevărurile tulburătoare despre zona Bucegilor.

De mult cunoscută de către fenomenologi și de către oamenii locului ca o zonă de confluență a unor energii tulburătoare, platoul Bucegilor a reprezentat un loc de temută venerare.

În anul 2006, Geoffrey Popescu, aflat pe patul de moarte într-un spital ultrasecret care servește numai elitele lumii, a început să dicteze unui biograf toate secretele pe care lumea trebuie să le afle.

Printre acestea a fost și adevărul despre tunelurile din Bucegi, o rețea de galerii secrete care se pare că duc către un panou de siguranță pentru energiile ezoterice ale lumii.

Mi-a explicat, și trebuie să înțelegeți că risc viața dezvăluind asta, că masonii de mult stăpânesc anumite energii telurice despre care știința abia începe să afle. 
Este vorba despre energii care pot schimba bine în rău, vremea bună în vremea rea, sănătate în boală și așa mai departe.

Fiecare corp are energia sa, inclusiv corpul uman, energie care rezonează și se vede une ori sub forma chakrelor.
Ei bine și Pământul are astfel de energii, la o scară mult mai mare.”

Se pare că astfel de energii sunt bine canalizate de masoni prin tot felul de conducte naturale sau artificiale, de exemplu proiectul HAARP. 
Pentru a preveni scurtcircuitarea conductelor energetice civilizațiile avansate care se știe că au locuit pe Pământ cu mult înaintea oamenilor au construit un panou de siguranțe.
„Dacii au fost un popor care au știut să folosească aceste energii. Avem dovezi directe, arheologice. 
Însă ei nu erau racordați la panoul de siguranțe al lumii fiindcă nu au solicitat niciodată branșarea. 
Practic dacii furau energii ezoterice.” 
spune biograful masonului decedat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu