miercuri, 22 iulie 2015

Lumea este condusa de un singur guvern!

Lumea condusă de guvernul mondial, format dintr-un grup de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate,o elita super intelectuala,care manipuleaza masele!.

Exista un grup de oameni care se intilnesc periodic si decid soarta noastra a tuturor. 
Asistam in momentul de fata, la un neo feudalism, in care super bogatii, trag sforile vietii economice si sociale pe planeta, dar aici nu este vorba numai de bani si poate de multe ori nu are legatura cu banii, pentru ca bogatii au suficiente leviere financiare pentru a-si depozita banii off shore, in paradisurile financiare si cu acestia pot cumpara toate produsele si serviciile. 
Ei pot platii in acelasi timp si datoria lumii in intregime cu banii care sint ascunsi in aceste paradisuri financiare.

In acest sistem neo feudal, noi toti ceilalti sintem niste sclavi dupa cum apar discrepantele si chiar guvernele lumii sint sclavele acestui grup. 
Daca ne uitam in jur, fiecare dintre noi are datorii, unii sintem chiar ingropati in datorii pina peste cap si tot acest debit pe care noi il avem, ii imbogateste pe cei ultra bogati care devin din ce in ce mai bogati.


Virtual, ultrabogatii au in proprietate orice banca majora si fiecare corporatie de pe planeta. 
Ei folosesc o vasta retea de societati, ”think tanks” si societati caritabile pentru a-si indeplinii programul de imbogatire si pentru a pastra membri lor in prima linie. 
Ei controleaza modul cum vedem si trebuie sa vedem lumea din jurul nostru, prin proprietatea asupra Media si dominatia asupra sistemului educational.
Ei finanteaza campanile politicienilor si exercita o influenta dominanta asupra organzatiilor financiare internationale.

Ultrabogatii nu pun banii in bancile locale cum facem cei mai mult dintre noi, ei isi string veniturile in paradisurile financiare si creaza pe zi ce trece imaginea faptului ca acest sistem capitalist este un sistem ascuns, greu de detectat, dar la mare risc in acest moment. 
In concordanta cu un raport emis de curind, elita globala detine o suma de peste 32.000 de miliarde de dolari in bancile off shore (paradisurile financiare).

Daca gindim altfel, cele 32.000 de miliarde de dolari ascunse de bogatasii planetei in paradisurile financiare, ar insemna minim 280 de miliarde de dolari care ar trebui platiti in taxe , cu taxe minime la profitul din dobinzi, pe care l-ar aplica statele de unde provin acesti bogati. 
Deci de aici, ne putem da seama ce fel de evaziune si cit de ascuns este acest sistem capitalist.

Ceea ce este foarte interesant, este ca aceste publicatii si canale de informatii,bloguti,site-uri etc pe care le avem la indemina si care avanseaza aceste cifre, sint si ele la indemina acestor oameni bogati, ba chiar proprietatea lor. 
Oare nu se “umfla” ei prea mult, ca sa ne arate cit conteaza opinia lor si ca trebuie sa fim ascultatori? De unde putem sti cifrele reale si de ce se desconspira ei, prin publicatiile proprii, in loc sa taca din gura si sa isi continue politica lor de jaf la nivel mondial?


43.000 de corporatii multinationale domina intreaga economie mondiala. 
Ceea ce este foarte clar, este faptul ca indiferent ce vor face acesti speculatori de talie internationala, ei nu vor sa scoata lumea din impas, populatii intregi, sa munceasca pentru ca ei sa huzureasca si sa isi bata joc de cei ce muncesc din zori si pina in noapte, fara sa isi vada familia si sa stea cu copiii lor, ca vor trebui sa munceasca mai mult sau vor trebui sa renunte la familii pentru a face bani acestor sacali.

Pentru a clarifica acest aspect, trebuie sa spun ca, unitatea de comanda acestei caracatite sint interesele lui Rockfeller – Standard Oil, impreuna cu un grup mic dar puternic, de banci, care se doresc a se numii bancheri internationali. 
Un grup de asa zisi bancheri internationali foarte puternici, conduc guvernul SUA in interesul lor cu un egoism greu de imaginat. 
Asa s-a creat sistemul capitalist international si au valorificat tendinta oamenilor de a crede in ei.

Ceea ce trebuie sa intelegem , este faptul ca, datoria guvernelor este o cale “legala” de a se lua banii de la noi toti, a fi transferati la guverne si apoi transferati in buzunarele acestor bogati, asa zisi bancheri internatiomnali.

Nimeni, nimeni, absolut nici un presedinte sau candidat , nu a avut curajul de a critica Banca Centrala a tarii lui, pentru politica falimentara dusa, nici macar Obama sau Romney, sau Congresul American.

La fel de interesant este, ceea ce spunea pe 10 iunie 1932, congressman-ul American Louis T. McFadden, care a avut o interventie extrem de dura in House of Representatives a SUA: “Domunle Presedinte, noi avem in aceasta tara, una dintre cele mai corupte institutii care au fost cunoscute vreodata in lume si ea se numeste Federal Reserve Board si Federal Reserves Banks
The Federal Reserve Board, a inselat Guvernul SUA si cetatenii acestei tari cu sume din care se putea plati in intregime datoria tarii.

Marile banci de pe Wall Street, care domina Banca Centrala a SUA (Federal Reserves), acelasi nume vine de zeci de ori si continuu, cum ar fi : Rokeffelers, Rothschilds, Warburgs, Lazards, Schiffs si familiile regale din Europa , care sint partase la furatul mondial.

Forta sistemului capitalist are o tinta exacta si ea trebuie inteleasa si anume sa creeze un sistem mondial de control al finantelor in miinile unui grup privat, capabil sa domine orice grup politic in orice tara si orice economie mondiala. 
Sistemul este controlat prin mecenisme feudale, de catre bancile centrale, actionind in sincronism cu ceea ce li se cere de la centru.

Acesti bogati mizerabili, joaca rolul central in institutii cum ar fi FMI, Banca Mondiala, ONU si WTO. 
De fapt Natiunile Unite au cartierul general in New York City, care a fost achizitionat si donat organizatiei, de John D. Rockefeller.

Aceasta elita, exercita o influenta extraordinara prin diverse societati (Skull and Bones si altele), totul facindu-se ascuns, prin intermediul unor cluburi sociale cum ar fi Council on Foreign Relations, Trilateral Commission(aici avind si noi pe faimosii escroci ,cazaci rusi care au subminat toata economia nationala a Romaniei de dupa revolutie pana astazi si conduc de fapt sistemul, Isarescu, Mihai Tanasescu si altii), Bilerberg Group, Bohemian Grove, Chatman House si altele), dar si printr-o retea de organizatii de caritate pentru a crea imagine si organizatii non guvernamentale cum ar fi Rockefeller Foundation, Ford Foundation, World Wildlife Fund si multe altele.

Considerind ca oamenii urmaresc in medie peste 153 de ore pe luna, emisiunile de televiziune, influenta celor sase mari coproratii gigant in domeniu, nu poate fi subestimata.


Time Warner are in componenta urmatoarele canale de televiziune:

Home Box Office (HBO)
Time Inc.
Turner Broadcasting System, Inc.
Warner Bros. Entertainment Inc.
CW Network (partial ownership)
TMZ
New Line Cinema
Time Warner Cable
Cinemax
Cartoon Network
TBS
TNT
America Online
MapQuest
Moviefone
Castle Rock
Sports Illustrated
Fortune
Marie Claire
People Magazine

Walt Disney are in proprietate urmatoarele:

ABC Television Network
Disney Publishing
ESPN Inc.
Disney Channel
SOAPnet
A&E
Lifetime
Buena Vista Home Entertainment
Buena Vista Theatrical Productions
Buena Vista Records
Disney Records
Hollywood Records
Miramax Films
Touchstone Pictures
Walt Disney Pictures
Pixar Animation Studios
Buena Vista Games
Hyperion Books

Viacom detine urmatoarele canale TV:

Paramount Pictures
Paramount Home Entertainment
Black Entertainment Television (BET)
Comedy Central
Country Music Television (CMT)
Logo
MTV
MTV Canada
MTV2
Nick Magazine
Nick at Nite
Nick Jr.
Nickelodeon
Noggin
Spike TV
The Movie Channel
TV Land
VH1

News Corporation are in posesie :

Dow Jones & Company, Inc.
Fox Television Stations
The New York Post
Fox Searchlight Pictures
Beliefnet
Fox Business Network
Fox Kids Europe
Fox News Channel
Fox Sports Net
Fox Television Network
FX
My Network TV
MySpace
News Limited News
Phoenix InfoNews Channel
Phoenix Movies Channel
Sky PerfecTV
Speed Channel
STAR TV India
STAR TV Taiwan
STAR World
Times Higher Education Supplement Magazine
Times Literary Supplement Magazine
Times of London
20th Century Fox Home Entertainment
20th Century Fox International
20th Century Fox Studios
20th Century Fox Television
BSkyB

DIRECTV detine urmatoarele:
The Wall Street Journal
Fox Broadcasting Company
Fox Interactive Media

FOXTEL este proprietara lui:
HarperCollins Publishers
The National Geographic Channel
National Rugby League
News Interactive
News Outdoor
Radio Veronica
ReganBooks
Sky Italia
Sky Radio Denmark
Sky Radio Germany
Sky Radio Netherlands
STAR
Zondervan

CBS Corporation are in proprietate:

CBS News
CBS Sports
CBS Television Network
CNET
Showtime
TV.com
CBS Radio Inc. (130 stations)
CBS Consumer Products
CBS Outdoor
CW Network (50% ownership)
Infinity Broadcasting
Simon & Schuster (Pocket Books, Scribner)
Westwood One Radio Network

NBC Universal este proprietara lui:

Bravo
CNBC
NBC News
MSNBC
NBC Sports
NBC Television Network
Oxygen
SciFi Magazine
Syfy (Sci Fi Channel)
Telemundo
USA Network
Weather Channel
Focus Features
NBC Universal Television Distribution
NBC Universal Television Studio
Paxson Communications (partial ownership)
Trio
Universal Parks & Resorts
Universal Pictures
Universal Studio Home Video


Cum mai pot fi stirile obiective, daca ar incalca interesele acestor monstri capitalisti? 
Va mai mirati de ce , indifferent ce vom vota, lucrurile merg numai cum vor acesti dictatori economici ascunsi?

Ceea ce mai trebuie sa stim, este ca insusi partidele perverse,inclusiv cele din Romania, sint cartile lor de joc si nu fac decit sa regizeze din spatele scenei fel de fel de conflicte, dar dupa cum vedem, situatia economica a poporului in general, este din ce in ce mai proasta si grevata de lipsuri vitale.


 Imperiul Satanic Globalist.

Un cap este la Vatican (puterea religioasă), al doilea la City Of London (puterea financiară) şi al treilea la Washington DC (puterea militară si psihomanipulation).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu